KONTAKT OS

Sjæledyrlægen tilbyder hjemmeaflivning på hele Sjælland, Amager, Møn og Lolland-Falster. 


Vores telefon er som udgangspunkt åben mandag-søndag fra kl. 07:30-18:00. Du bør dog altid tjekke vores aktuelle åbningstider på Google. Du kan booke en hjemmeaflivning på alle hverdage, weekender og helligdage i både dag- og aftentimerne - også efter kl. 18:00. Emails, SMS og telefonen besvares kun i åbningstiden.


Vi kan være optaget, når du ringer, og vil da ringe/vende tilbage til dig hurtigst muligt. Har dit dyr brug for akut dyrlægehjælp, henviser vi til den vagthavende dyrlæge i dit nærområde.


Hvis du ønsker at booke en hjemmeaflivning, bedes du enten kontakte os telefonisk eller udfylde og indsende nedenstående elektroniske bestillingsformular. Vi ringer dig op, når vi har modtaget din bestilling. Du kan også skrive en SMS eller email, hvis du ønsker at blive ringet op. Ved afhentning af afdøde kæledyr bedes du kontakte os direkte på telefonen.

BESTIL HJEMMEAFLIVNING

Udfyld nedstående bestillingsformular, hvis du ønsker at booke tid til en hjemmeaflivning af dit kæledyr. Når vi har modtaget dine oplysninger, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale nærmere detaljer og betaling.


Ønsker du at høre, om vi har tid til en hjemmeaflivning i dag, bedes du kontakte os direkte på telefon 93 606 505.


Har dit dyr brug for akut dyrlægehjælp, henviser vi til den vagthavende dyrlæge i dit nærområde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Han
Hun
Han & Hun (flere kæledyr)
 
 
 
Enkeltkremering (f.eks. til urne, smykker, askespredning)
Fælleskremering
Jeg begraver selv mit kæledyr
 
 
 
 
Herved erklærer jeg, at ovenstående oplysninger er korrekte. Jeg forstår og accepterer, der kan påløbe ekstra gebyrer, såfremt de viser sig at være ukorrekte. Jeg er forpligtet til at sikre, der er en person tilgængelig til at hjælpe med udbæring, hvis dyrets vægt overstiger 12 kg. Hvis dyrets vægt overstiger 40 kg, er jeg indforstået med, det er mit ansvar alene at sørge for udbæringen, da Sjæledyrlægens dyrlæger af arbejdsmiljømæssige årsager ikke må løfte så tungt. Som den juridiske ejer af dyret, bekræfter jeg, at dyret ikke er aggressivt eller til fare for mennesker.